Magstark Silbersky

Advokat Leif Silbersky tycker det är "upprörande" att en 16-årig misstänkt mördare/dråpare kan hållas i häkte för att inte förstöra utredningen. Men snälla Leif, om det är något som är upprörande så är det väl att en 16-åring har blivit dödad! I det skenet är det bara löjligt att försöka få till "tycka synd om" för att någon i hög grad levande som dessutom befinnits sannolik som orsakare till detta hemska får sitta inlåst en tid för att man ska kunna bringa klarhet i vad som hänt. Stötande av Silbersky!

Kommentarer
Postat av: m

Silbersky är väl rätt stötande i det mesta han gör. Han har ju även haft mage att hävda självförsvar i samma mål. Självförsvar när fem killar jagar en ensam kille för att slå honom till marken och tillsammans sparka ihjäl honnom? Borde man inte springa därifrån istället, om man nu anser sig attackerad..?

Minns när gubbskrället gick ut i kvällspressen efter att det varit inbrott i hans sommarstuga. "Jag känner mig våldtagen!" gastande han ogenerat.

Enda poängen med Silbersky som försvarsadvokat är att det underlättar för oss åskådare - då vet man ju att försvarsargumenten är bullshit och klienten antagligen är skyldig...

2007-12-21 @ 10:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback