Aftonbladet har satt nytt rekord i dumhet!!

Aftonbladet sätter idag nytt rekord i dumhet - liksom 17% av dess läsare.

Tror du klimatförändringarna påverkar vädret? frågar Aftonbladet på bästa plats på sin webb.
Men snälla Aftonbladet, klimat ÄR väder, eller som en förklaring uttrycker det "Klimatet är en sammanfattande beteckning för både temperatur och nederbördsförhållandena".

Förändringar i klimat innebär därför med självklarhet väderförändringar  - ändå lyckas 17 % svara nej på frågan. 

Det är som att fråga om man tror att huspriserna påverkar villapriserna.


puh! släktträffen är över!

Missförstå mig rätt - jag älskar verkligen mina brorson och de har trevliga fruar och jättegulliga barn. ATt svärmor är med och tar ett pass i köket då och då gör bara det hela lättare. Ändå är den där välsignade tystnaden som sänker sig över nejden när alla har åkt och barnen dessutom har gått till kompisar så alldeles fantastiskt skööööööön!

Man kanske borde ha släktträff lite oftare så att man uppskattar tystnaden mer....

Äckliga rika mig!

Min mans företag har gått bra och vi kommer att få en rejäl utbetalning i nästa vecka. Vi bestämde oss för att göra något slösaktigt och lyxigt, bara slösa bort typ 10 000 kronor på något exklusivt.

Semester ska vi ju åka på ändå, det var redan bestämt och vi har inte tid att åka på ngn weekend till Paris eller så, det kändes bara jobbigt att klämma in. Skönhetsbehandling kanske - men det som känns mest relevant är i så fall att gå ner 5-10 kilo annars hjälper det inte så mycket med ansiktsbehandling för att bli vacker. Kläder kan man ju köpa men det är inte heller så kul förrän efter extrakilona är borta. Våran gamla tv/stereo mm funkar bra så varför byta - det är slöseri med naturresurser och det finns inget jag känner att jag saknar i de jag har nu.

Jag kom fram till att jag kan tänka mig att betala 10 000 kr så att någon trollar bort 10 kilo på mig. Alltså inga läskiga kirurgiska ingrepp utan jag menar trolla. Maken kom fram till att han skulle kunna bli lite lyckligare om han hade EN fjärrkontroll till tv:n och videon och dvd:n. Den kostar 1000 kronor.

Det finns faktiskt ingenting som vi går och längtar efter och hur rik är man inte då! Och då menar jag att vi framförallt är mentalt rika, för visst skulle man kunna ha mycket finare och exklusivare prylar och bilar och annat än vad vi har.

Huvudsaken är trots allt att man är frisk. En del klyschor är sanna.

Händelserik sportdag

Läser under sportrubriken i expressen.se att Zlatan varit utan och promenerat med sin familj. Man förstår ju att det varit en händelsrik sportdag......