Äckliga rika mig!

Min mans företag har gått bra och vi kommer att få en rejäl utbetalning i nästa vecka. Vi bestämde oss för att göra något slösaktigt och lyxigt, bara slösa bort typ 10 000 kronor på något exklusivt.

Semester ska vi ju åka på ändå, det var redan bestämt och vi har inte tid att åka på ngn weekend till Paris eller så, det kändes bara jobbigt att klämma in. Skönhetsbehandling kanske - men det som känns mest relevant är i så fall att gå ner 5-10 kilo annars hjälper det inte så mycket med ansiktsbehandling för att bli vacker. Kläder kan man ju köpa men det är inte heller så kul förrän efter extrakilona är borta. Våran gamla tv/stereo mm funkar bra så varför byta - det är slöseri med naturresurser och det finns inget jag känner att jag saknar i de jag har nu.

Jag kom fram till att jag kan tänka mig att betala 10 000 kr så att någon trollar bort 10 kilo på mig. Alltså inga läskiga kirurgiska ingrepp utan jag menar trolla. Maken kom fram till att han skulle kunna bli lite lyckligare om han hade EN fjärrkontroll till tv:n och videon och dvd:n. Den kostar 1000 kronor.

Det finns faktiskt ingenting som vi går och längtar efter och hur rik är man inte då! Och då menar jag att vi framförallt är mentalt rika, för visst skulle man kunna ha mycket finare och exklusivare prylar och bilar och annat än vad vi har.

Huvudsaken är trots allt att man är frisk. En del klyschor är sanna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback